U20 MM 2016 | Suomi - Venäjä | Finaali - IIHF World U20 Champs...

Tilaa kanavani ja pysyt mukana menossa! Please Subscribe my channel for more

VOITTOMAALIN NÄET TÄÄLTÄ: youtube.com-watch?v=_Snu2...

Muista tilata kanavani, kiitos!

MM-kultakooste: Kaksi kertaa tappioasemasta takaisin ja shokkilopun jälkeen voittoon

Kasperi Kapasen uskomaton ”vanhanaikainen” ratkaisi 4-3-jatkoerävoiton MM-finaalissa Suomelle. Katso Venäjä-kohtaamisen maalikooste kuvaa klikkaamalla.

Kasperi Kapanen ratkaisi vanhanaikaisella! Suomi on nuorten maailmanmestari!

Suomi voitti Venäjän nuorten MM-finaalissa 4-3 jatkoerässä ja juhli historiansa neljättä U20-mestaruutta. Kasperi Kapanen ratkaisi ottelun heti jatkoerän alussa uskomattomalla maalilla.

Suomi on voittanut jääkiekon alle 20-vuotiaiden poikien maailmanmestaruuden. Venäjä kaatui MM-kotikisojen finaalissa jatkoerässä 4-3-lukemin. Voittomaalin veivasi heti jatkoerän alussa Kasperi Kapanen upealla "vanhanaikaisella".

Venäjä johti ottelua kahden erän jälkeen Vladislav Kamenevin maalilla. Patrik Laine tasoitti aivan kolmannen erän alussa, mutta Andrei Svetlakov vei Venäjän heti uudestaan johtoon. Sebastian Aho tasoitti kymmenen minuuttia ennen päätössummeria ja kapteeni Mikko Rantanen ohjasi johtomaalin kaksi minuuttia ennen päätössummeria. Samassa tilanteessa Venäjän kapteeni Vladislav Kamenev hölmöili itsensä suihkuun huitaisemalla toimitsijaa jäähyaitiossa.

Trilleri sai arvoisensa lopun, kun Venäjän Ivan Provorov tasoitti ottelun vain seitsemän sekuntia ennen täyttä aikaa. Se oli kuitenkin Venäjälle laiha lohtu, kun Kapanen veivasi heti jatkoerän alkuun ratkaisevan maalin.

Nuorten MM-kulta on Suomelle historian neljäs. Aiemmat tulivat vuonna 1987, 1998 ja 2014.